Perverz

Perverz

Filippijn, Chileen, Antwerpen, Walgelijk, Feest, Hiphop, Ranzig, Vuil en af en toe serieus.

Met bovenstaande kernwoorden zou je de Antwerpse rapgroep Perverz nog het best kunnen omschrijven. De groep bestaat uit Dexter (29) en Chino (27), en deze twee vuilgebekte rappers wisten  een solide reputatie uit te bouwen in het Vlaamse hiphoplandschap. Dit dan vooral door hun opzwepende en energieke live optredens die al menig jeugd- en concertzaal op stelten hebben gezet.

Gevormd in 2006 als trio met toenmalig lid Pepe, hebben ze in 2008 hun eerste wapenfeit op de wereld losgelaten genaamd “Voorvocht Mixtape”. Deze werd uitgebracht onder het Eigen Makelij Label. Toen om diverse redenen de samenwerking met  Pepe en Eigen Makelij werd stopgezet, besloten de heren dan maar om met twee en onder eigen beheer verder te gaan.

Ze richtten Familie Walgelijk op waartoe ook Goofy Gang behoort. In 2012 kwam na een lange stilte eindelijk hun tweede cd uit genaamd “Dagelijks Walgelijk EP”. Deze werd positief onthaald door het publiek.

In 2013 bracht Perverz dan het langverwachte album “Camping Afschuwelijk. Een perfecte mix van uptempo foorliekes en nummers serieuzere themas.

Ondertussen zijn de jongens ook getekend bij SG-records, waaronder al het toekomstig werk zal worden uitgebracht. Na  een lange zoektocht hebben ze ook eindelijk hun vaste DJ gevonden, Joseph El Bacha (22), die met zijn Libanese roots en turntable skills de shows van Perverz naar een hoger niveau zal tillen.

Heb je zin om te springen, te feesten, te lachen en te genieten, dan is het zeker de moeite waard om deze gasten eens live te aanschouwen.