• Penny en Bukake kunnen nooit lang stilzitten. Ze besloten om een gratis dubbel CD online te zwieren. Ze deelden de tracks op in 2 categorieën; Chill Disk en Drill Disk. Op deze manier konden ze de hardere tracks onderscheiden van de feel good shit. Straatwaarde kwam in deze periode ook op de proppen met hun eerste videoclip ‘zuipen voor dood’. Ook Ruige Kenny dropte een verse, de SW-backing-MC en oude trouwe jeugdvriend van Penny. Karma doet op deze tape ook een eerste featuring met Straatwaarde. 23 tracks, alstublieft. 
    ”Dankzij dit album werd er contact gelegd met Cowboys’n’Indians en kwam Straatwaarde in contact met de organisatie van Laundry Day. SG-Records werd opgericht en Karma was de eerste aanwinst. Penny en Bukake wisten dat er nog ongetekend talent te vinden was in Antwerpen. Geruchten over een droogstoppel en een kaal Frans figuur…”

    Download het album hier