• Penny was de rotste student op aarde. Meer bekend in cafes dan bij docenten, besloot hij zijn vrije tijd nuttig te besteden; werken aan solo album! (Voor zover dat kan aanschouwd worden als ‘nuttig’. Soit.) Dit was geen gemakkelijke job, aangezien Penny instond voor de beats, lyrics, opnames en afmixing. Maar zijn goede vriend Bier gaf hem voldoende motivatie om hard te werken. Penny contacteerde verscheidene Vlaamse MC’s om mee te werken. Linuz, Nasta, Pepe, Scale, Jasine, Perverz, Parazit, Droge Piet, Bukake en Grote Jan droegen een steentje bij. Waarvoor dank! 18 tracks, schol! 

    “Er wordt gezegd dat Penny altijd dorst heeft en nooit ‘nee’ zegt tegen een pint. U mag dit altijd testen als u hem tegenkomt op shows. Hij scoorde met dit album een totaal van nul bitches.”

    Download het album hier